вторник, 15 ноября 2016 г.

Шапошнікова Алла Анатоліївна

Формування єдиного інформаційно-освітнього простору опорного закладу як чинник зростання професійних компетентностей та реалізації творчого потенціалу педагога

Шапошнікова Алла Анатоліївназаступник директора школи з навчально-виховної роботи  Димитровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Устинівської районної державної адміністрації

4 комментария:

  1. Презентація дуже цікава, варта уваги. Погоджуюсь з тим, що "диктує нам перспективи молоде покоління, що підростає нині у школі. Це вони прагнуть нового , інноваційного. Вони вже потребують, а ми не повинні відставати, ми повинні випередити час, аби бути Вчителями..." Презентація розкриває функції єдиного "простору" та алгоритм впровадження, його значення для реалізації творчості педагога. Дякуємо за змістовну та корисну інформацію.

    ОтветитьУдалить
  2. Як зазначила Алла Анатоліївна, на сьогоднішній день якісне викладання дисциплін не може здійснюватися без використання засобів і можливостей, які надають комп'ютерні технології та Інтернет.
    Так, ІКТ суттєво розширяють можливості педагога, оптимізують управлінські процеси, таким чином формуючи в учня вміння та навички використовувати комп'ютерні технології в різноманітних сферах життя. Цей напрямок вважається перспективним, адже в цілому освіта характеризується як велика система, якісне функціонування якої неможливе без використання сучасних телекомунікаційних і комп’ютерних засобів зберігання, опрацювання, передавання, подання інформації.
    Презентація заслуговує на увагу, адже вона містить ще й корисні посилання для тих, хто вже володіє навичками ІКТ на високому рівні.

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую Вам за змістовну і корисну презентацію. Тема актуальна, адже сьогодення вимагає від педагогів підвищення ІКТ-компетентностей. Застосування їх в нашій роботі досить ефективне і допомагає використовувати і розвивати творчість вчителів.

    ОтветитьУдалить
  4. Дана робота дуже змістовна та цікава. Я згодна з автором, що формування єдиного інформаційно-освітнього простору опорного закладу є чинником зростання професійних компетентностей та реалізації творчого потенціалу педагога. У презентації продемонстровано, що створення єдиного інформаційного простору закладу освіти - тривалий і складний процес. І створювати його покликані сучасні учні та вчителі - творці. Дуже хочеться, щоб досвід та поради, які демонструє нам Алла Анатоліївна, взяли до уваги адміністрації шкіл.

    ОтветитьУдалить