среда, 16 ноября 2016 г.

Свистунова Тетяна Іванівна

Презентація опорного закладу

Свистунова Тетяна Іванівна, директор Новомиргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3

5 комментариев:

  1. У презентації Тетяни Іванівни розкрито потенціал Новомиргородської ЗШ І-ІІІ ступенів як опорного навчального закладу Новомиргородського освітнього округу. Успішний менеджмент, висококваліфіковані педагоги, матеріально-технічна база - все це сприяє реалізації поставлених перед опорним закладом завдань.

    ОтветитьУдалить
  2. Гарна презентація опорного навчального закладу! Цікаві моделі навчального закладу, випускника. Пропонована керівником модель діагностики результативності науково-методичної, виховної роботи, активності педагогів та учнів у діяльності навчального закладу свідчить про аналітичну основу при визначенні шляхів розвитку навчального закладу.
    Успіхів опорній школі та її прогресивним педагогам!

    ОтветитьУдалить
  3. Представлена у презентації школа в сучасних умовах дійсно є конкурентоспроможною. Чудова модель інформаційно-освітнього простору опорного закладу. Створена система, в якій пов'язані між собою всі учасники навчально-виховного процесу: адміністрація, вчителі, учні та громадськість. Налагоджене освітнє середовище дозволить розв'язувати багато завдань сучаної освітньої системи, забезпечуючи доступність освіти.

    ОтветитьУдалить
  4. Опорний заклад є центром науково-експериментальної та методичної роботи щодо вивчення, узагальнення та поширення педагогічних інновацій із певного напрямку діяльності і служить навчально-консультативною базою для загальноосвітніх закладів.
    У презентації Тетяна Іванівна розкрила діяльність районного опорного закладу освіти, який базується на науковому аналізі сучасної педагогічної теорії і практики та відповідає загальним тенденціям, цілям, напрямам і перспективам розвитку системи освіти.
    Дякую за цікаву презентацію! Бажаю Вам успіху!

    ОтветитьУдалить
  5. Тетяна Іванівна презентувала роботу сучасного опорного закладу в умовах сьогодення,основною метою якого є забезпечення якості освіти та рівного доступу до якісної освіти. Навчальний заклад на чолі з досвідченим керівником та кваліфікованим педагогічним колективом це запорука успіху. Тож, шановна Тетяно Іванівно щиро бажаю Вам вдало реалізувати свою модель опорного закладу в життя!

    ОтветитьУдалить