среда, 16 ноября 2016 г.

Гавриленко Наталія Анатоліївна

Упровадження ІКТ в управлінську діяльність та навчально-виховний процес школи 

Гавриленко Наталія Анатоліївна, директор Червонокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Петрівської районної ради

7 комментариев:

  1. Гарно розкриті напрями впровадження ІКТ в управлінську діяльність школи. Зі статті видно, що інформаційно-комунікаційні технології широко використовуються в роботі як педагогічних працівників так і адміністрації школи. Бажаю Вам гарного настрою та творчого піднесення.

    ОтветитьУдалить
  2. Гарно розкриті напрями впровадження ІКТ в управлінську діяльність школи. Зі статті видно, що інформаційно-комунікаційні технології широко використовуються в роботі як педагогічних працівників так і адміністрації школи. Бажаю Вам гарного настрою та творчого піднесення.

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  4. Позитивним моментом є факти впровадження ІКТ в управлінську діяльність, що формує певні вимоги для усього педагогічного колективу та сприяє широкому їх застосуванню. Особливу вагу має інформація про створення медіа- та інформаційно-аналітичного центрів, а також є свідченням формування інформаційно-освітнього середовища закладу!

    ОтветитьУдалить
  5. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  6. Школа, яку очолює Наталія Анатоліївна, є опорною з питань формування інформаційної компетентності педагогічних працівників.
    Педагогічний колектив широко презентує напрацювання із упровадження ІКТ в управлінську діяльність, методичну роботу та навчально-виховний процес. Чого тільки вартий інтернет-семінар для керівників ЗНЗ із проблеми «Інноваційні технології в роботі керівника ЗНЗ!».
    Творчих Вам успіхів!

    ОтветитьУдалить
  7. Дякую,Наталіє Анатоліївно. за цікаву та змістовну статтю! Впровадження в освіту ІКТ сприяє підвищенню її якості, а також удосконаленню організації освітнього закладу та управління ним.

    ОтветитьУдалить